RUBÍN, SMARAGD és MINERÁL
Gyógyszállók

Gyűgyi gyógyfürdő - Rubín*** és Smaragd*** gyógyszálló

Miért éppen Közép-Szlovákia déli részének közkedvelt fürdővárosát - a Gyűgyi Gyógyfürdőt (Kúpele Dudince) - válasszuk gyógykezelésünk színhelyéül?

 

Gyógyító erejű gyűgyi ásványvíz 
Gyűgy legnagyobb kincse és látogatói számára a legnagyobb vonzerő a gyógyító erejű gyűgyi ásványvíz. Szlovákia és Közép-Európa egyedüli gyógyvizeként egyidejűleg gyógyítja a mozgásszervi betegségeket valamint a szív- és érrendszeri betegségeket. Mindezt a páratlan szén-dioxid és dihidrogén-szulfid kombinációnak köszönhetően.

 

Gyógyvíz alapú gyógykezelést Gyűgyön kizárólag

a Rubín, Smaragd és a Diamant gyógyszállók nyújtanak.

A Kúpele Dudince, a.s. társaság a Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumán belül működő Gyógyfürdők Országos Bizottsága által hozott határozat alapján kapott engedélyt a természetes gyógyfürdő működtetésére.

 

Rubín gyógyszálló***és  Smaragd gyógyszálló***

több mint csupán egy hagyományos szálloda.

Ami a Gyűgyi Gyógyfürdőben egy fedél alatt megtalálható:

 • Egészségügyi szolgáltatások 
  Képesített egészségügyi személyzet, 5 nagy tapasztalattal rendelkező orvos, 24-órás orvosi ügyelet. A fürdő-gyógykezelési (balneoterápia) osztályon naponta 1700 gyógykezelést alkalmaznak. Több mint 70 féle terápiás és pihentető - gyógykezelési eljárás szerepel a kínálatban.
 • Kényelmet nyújtó szolgáltatások
  Szállodai szolgáltatások, étterem, bár, kávézó, szépségápoló, fodrász, gyermeksarok, számítógép-sarok Wi-Fi elérhetőséggel, ajándékboltok. 
 • Pihenést szolgáló szolgáltatások
  Wellness – szaunavilág pezsgőfürdővel, kinti úszómedence, sport centrum – bowling, squash, tenisz, fitnesz.

 

A nyári hónapokban remek szórakozást nyújt a 4 medencével (ásványvizűvel is) és vízi látványosságokkal felszerelt Dudinka strandfürdő. A Gyűgyi turisztikai és tájékoztatási iroda  és a Gyűgyi Gyógyfürdő animációs részlege gondoskodik az Ön szabadidejéről is (kirándulások a környéken, kulturális rendezvények).

 

Kényeztesse magát az EGÉSZSÉGET, KÉNYELMET és PIHENÉST nyújtó Gyűgyi Gyógyfürdőben.

 

 

Foglalás+421 45 550 44 44

info@kupeledudince.sk

Prihláste sa do newslettra

 • Newsletter

  Fill out this form if you wish to receive e-mail updates from our site. Moreover you can enjoy special deals just for newsletter recipients.

 • subscribed: 0
 •  
 • Email Marketingby GetResponse