RUBÍN, SMARAGD és MINERÁL
Gyógyszállók

Gyűgyi gyógyfürdő - Rubín*** és Smaragd*** gyógyszálló

Miért éppen Közép-Szlovákia déli részének közkedvelt fürdővárosát - a Gyűgyi Gyógyfürdőt (Kúpele Dudince) - válasszuk gyógykezelésünk színhelyéül?

 

Gyógyító erejű gyűgyi ásványvíz 
Gyűgy legnagyobb kincse és látogatói számára a legnagyobb vonzerő a gyógyító erejű gyűgyi ásványvíz. Szlovákia és Közép-Európa egyedüli gyógyvizeként egyidejűleg gyógyítja a mozgásszervi betegségeket valamint a szív- és érrendszeri betegségeket. Mindezt a páratlan szén-dioxid és dihidrogén-szulfid kombinációnak köszönhetően.

 

Gyógyvíz alapú gyógykezelést Gyűgyön kizárólag

a Rubín, Smaragd és a Diamant gyógyszállók nyújtanak.

A Kúpele Dudince, a.s. társaság a Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumán belül működő Gyógyfürdők Országos Bizottsága által hozott határozat alapján kapott engedélyt a természetes gyógyfürdő működtetésére.

 

Rubín gyógyszálló***és  Smaragd gyógyszálló***

több mint csupán egy hagyományos szálloda.

Ami a Gyűgyi Gyógyfürdőben egy fedél alatt megtalálható:

  • Egészségügyi szolgáltatások 
    Képesített egészségügyi személyzet, 5 nagy tapasztalattal rendelkező orvos, 24-órás orvosi ügyelet. A fürdő-gyógykezelési (balneoterápia) osztályon naponta 1700 gyógykezelést alkalmaznak. Több mint 70 féle terápiás és pihentető - gyógykezelési eljárás szerepel a kínálatban.
  • Kényelmet nyújtó szolgáltatások
    Szállodai szolgáltatások, étterem, bár, kávézó, szépségápoló, fodrász, gyermeksarok, számítógép-sarok Wi-Fi elérhetőséggel, ajándékboltok. 
  • Pihenést szolgáló szolgáltatások
    Wellness – szaunavilág pezsgőfürdővel, kinti úszómedence, sport centrum – bowling, squash, tenisz, fitnesz.

 

A nyári hónapokban remek szórakozást nyújt a 4 medencével (ásványvizűvel is) és vízi látványosságokkal felszerelt Dudinka strandfürdő. A Gyűgyi turisztikai és tájékoztatási iroda  és a Gyűgyi Gyógyfürdő animációs részlege gondoskodik az Ön szabadidejéről is (kirándulások a környéken, kulturális rendezvények).

 

Kényeztesse magát az EGÉSZSÉGET, KÉNYELMET és PIHENÉST nyújtó Gyűgyi Gyógyfürdőben.

 

 

Foglalás+421 45 550 44 44

info@kupeledudince.sk

Subscribe to our mailing list

Please fill this form, if you want to receive newsletter from Spa resort Dudince Ltd. Besides you can look forward to special offers just for newsletter subscribers.

* indicates required