Smaragd gyógyszálló

A Rubin mellett a második legrégebbi szálló Gyűgyön és azoknak ajánljuk, akik csendes környezetben tágasabb szállásra vágynak. Mivel egy egységet alkot a Rubin szállóval, az összekötő üvegfolyosón át „száraz lábbal“ juthat el a kezelésekre és a wellnessbe.

A szálló 1978-ban nyílt meg. 2015-ben megvalósult átfogó külső és beltéri felújítása és 2017-ben kávéházzal és társasági rendezvényteremmel bővült.  

A szálloda előnyei

A Smaragd fürdőház szobái

1-ágyas szoba
16
2-ágyas szoba
118
Apartman
5

A szobák felszereltsége

WC
akadálymentesített zuhanyozó
hajszárító
LCD televízió
kábeltévé
hűtőszekrény
balkon
szúnyogháló
telefon, WiFi
kártyás ajtózár
 Kultúrprogramok a Smaragd díszteremben

Smaragd '78 Kávéház

Szeretnénk, ha a Gyűgyi Gyógyfürdő nemcsak a test fájdalmait szüntetné meg, hanem a léleknek is jótékony felüdülést adna.

Vendégeink jó közérzetét a társasági összejövetelek is pozitívan befolyásolják. A Smaragd szállóban megvalósult felújításnak köszönhetően a földszinten található a hangulatos smaragdárnyalatú Smaragd '78 Kávéház és a modern rendezvényterem, ahol zenés-szórakoztató programok gazdag kínálatával és táncmulatságokkal várjuk vendégeinket. 

Mezítlábas Ösvény és Fitt-park

Mezítlábas Ösvény és Fitt-park

A mozgás az egészséges életmód alapeleme - mozgással nemcsak megelőzni, hanem gyógyítani is lehet a Gyűgyi Gyógyfürdőben általunk is kezelt betegségeket. Erre gondolva hoztuk létre a Smaragd és Rubin fürdőházak közötti fürdőparkban ezt az újdonságot.

A parkba a Smaragd '78 Kávéházból lehet eljutni.

Ezt mondták vendégeink a Smaragd szállóról

"Négyhetes itt-tartózkodásom során nem találkoztam Önöknél olyan emberrel, aki csúnyán nézett volna rám, esetleg valami rosszat mondott volna. Köszönöm a szolgálatkészséget, a gondoskodást, a segítséget és a kényeztetést. Maradjanak meg ilyennek, amilyenek most. Önök nagyszerűek!!! Őszintén köszönöm, a Smaragd szállóban voltam elszállásolva."

Janka, Senica