Rubín gyógyszálló

A felújított, modern szállót azoknak ajánljuk, akiknek fontos szempont, hogy minden szolgáltatás egy fedél alatt legyen elérhető. 

A fürdőház 1966-ban nyílt meg Hont néven. Az épület teljes felújítása 2007-ben fejeződött be, de a részleges átalakítások évente tovább folytatódnak a karácsonyi zárás ideje alatt. Számunkra fontos, hogy nálunk komfortosan érezze magát! Az szálloda szerves részét képezi a balneoterápia Kristály (Krištáľ) elnevezésű épülete, ahol minden gyógykezelés és relaxációs szolgáltatás zajlik – ezekből több, mint 70 szerepel a Gyűgyi Gyógyfürdő kínálatában.

A szálloda előnyei

A Rubin fürdőház szobái

1-ágyas szoba
44x
2-ágyas szoba
134x
Apartman
9x
Apartmanok balkon nélkül
6x

A szobák felszereltsége

WC
LCD televízió
kábeltévé
Wifi
telefon
hűtőszekrény
zuhanyozó/kád (némely apartmanban)
balkon (6 apartman kivételével)
kártyás ajtózár
Liečebné procedúry - Kúpele Dudince

Kristály (Krištáľ) Balneoterápia

A Rubin gyógyüdülő része a Kristály (Krištáľ) Balneoterápia gyógyászati komplexum.

Az épület földszintjén és 1. emeletén található:

  • orvosi rendelők
  • 24-órás orvosi ügyelet
  • gyógykezelési részlegek
  • rekondicionáló és rehabilitációs központ
  • sportközpont
  • belépés a kültéri medencébe
  • a Wellnea Vitális világ wellness szolgáltatása 

 

A kezelések közötti időben látogasson el a Kristály (Krištáľ) eszpresszóba egy csésze illatos kávéra.

Vitálny svet Wellnea - Liečebný dom Rubín

Wellness

Gyűgyfürdő elsősorban gyógykezelést nyújtó intézmény, viszont a Rubin fürdőházban megtalálja a  sport- és wellness szolgáltatásokat is.

Vendégeink leginkább a Wellnea Vitális világ néven ismert fürdő- és szauna szolgáltatásokat kedvelik, melyek a tartózkodás típusától függően – ingyenesen vagy díjfizetés ellenében – a Rubin, Smaragd, vagy a Minerál fürdőszállóban elszállásolt minden vendégünk számára elérhetőek. Ezeket természetesen a nem elszállásolt vendégeink is igénybe vehetik. 

Ezt mondták vendégeink a Rubin szállóról

"Köszönet a Rubin gyógyszálló személyzetének, kitűnően éreztük itt magunkat, beleértve a szállást, az étkeztetést, a wellnesst egészen a gyógykezelésekig, csak ajánlani tudjuk ezt a szállót és a kezeléseken való részvételt, szuper."

Katarína

"Gyógykezelésen voltam Gyűgyön. A Rubinban voltam elszállásolva és elmondhatom, hogy Gyűgyfürdő egyedülálló és a legjobb. A fürdői ellátás magas színvonalú. A személyzet felbecsülhetetlen munkája során kedves, szolgálatkész és előzékeny. Az ételkínálat széleskörű és változatos. Minden lépésnél szolgálatkészséggel és előzékenységgel találkoztam. Értékelem a kulturális és relaxációs kínálatot. Értékelésként összességében 10 pontot adnék a 10-ből. Köszönöm."

Zanna