Gyógyszállók

A gyűgyi gyógyszállók hagyományos drágakövek és ásványok nevét viselik, mivel mérhetetlenül nagy értéket rejtenek – az emberi egészséget.

Rubín gyógyszálló

A Rubín gyógyszálló legfőbb előnye az, hogy minden szolgáltatás egy fedél alatt található - a gyógyászati kezelések, a medencék, a rekreációs és rehabilitációs központ, a fodrász. Minden kéznél van, beleértve az étkezdéket, éttermeket és szórakozóhelyeket is. A gyógyszállót mozgáskorlátozott vendégeinknek is ajánljuk, akiknek problémát jelentene a gyógykezelések látogatása.

Rubín gyógyszálló - Kúpele Dudince

https://www.kupeledudince.sk/hu/gyogyszallok/rubin-gyogyszallo

Smaragd gyógyszálló

A csöndesebb szálláshelyet és nagyobb szobákat részesíti előnyben? Az ön számára a Smaragd gyógyszálló a legjobb választás. A Rubín gyógyszállóval egy komplexumot képez, így ha balneoterápiás kezelésben vesz részt, csak át kell kelnie az üvegfolyosón. Ráadásul 2015 májusától a gyógyszálló új, modernebb köntösben várja vendégeit.

Smaragd gyógyszálló - Kúpele Dudince

https://www.kupeledudince.sk/hu/gyogyszallok/smaragd-gyogyszallo

Minerál gyógyszálló

Modern szálloda légkondicionált szobákkal Gyűgy szívében, ahol részesülhet a wellness nyújtotta élményben. Szállodai köntös díjmentesen, szállodai kozmetika, finom és szemet gyönyörködtető ételek. Ha a kényelmes szállodai szolgáltatásokat részesíti előnyben, akkor a Minerál szálló jó választás.

Minerál gyógyszálló - Kúpele Dudince

https://www.kupeledudince.sk/hu/gyogyszallok/mineral-gyogyszallo