A fürdőről

A Közép-Szlovákia déli részén található közkedvelt fürdőváros 140 m tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, tiszta környezetben enyhe éghajlattal és májustól októberig tartó meleg időjárással.

 

Gyűgyi gyógyfürdő Rt. a Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumán belül működő Gyógyfürdők Országos Bizottsága által hozott határozat alapján kapott engedélyt a természetes gyógyfürdő működtetésére.

A gűgyi gyógyvíz Szlovákia és Közép-Európa egyetlen olyan gyógyító erejű vize, amely egyidejűleg gyógyítja a mozgásszervi, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Mindezt a páratlan szén-dioxid és dihidrogén-szulfid kombinációnak köszönhetően. Hasonló összetételű vízforrás Európában csak a franciaországi Vichyben található. 

Vendégeink kényelmére az összes évszakban gondot fordítunk. Ezt a célt szolgálja a folyosóval összekötött Rubín és a Smaragd gyógyszálló. Azoknak, akik elfogadható áron szeretnék élvezni a kényelmet gyógyászati kezelés lehetőségével, a Minerál szállót ajánljuk (kb 390 m-re a Rubín gyógyszállótól).

Az összes gyógyszálló rendelkezik saját konyhával és étkezdével.

Az egészségügyi ellátás és a gyógykezelések a Rubín gyógyszállóban állnak a látogatók rendelkezésére (némelyek közülük a Minerál gyógyszállóban is igénybe vehetők).

A Gyűgyi fürdő kínálatában 70 gyógy- és relaxációs kezelés szerepel. A belépő orvosi konzultáció valamint az egészségi állapot alapján minden vendég számára testreszabott gyógykezelési terv készül.